Odbojkaše Bečeja čeka najteži ispit
Odbojkaše Bečeja čeka najteži ispit

Umesto u subotu, kako je kalendarom OSS predviđeno, odbojkaši Bečeja će jesenju polusezonu završiti u utorak, 29. decembra, kada će od 20 sati ugostiti vodeći Mladenovac.

Znači, ne samo da je promenjen termin završetka, već i rival, pošto je po takmičarskom rasporedu u poslednjem kolu trebalo da se igra u Bavaništu protiv istoimenog rivala. Tako će momci sa Tise jesenju zavesu spustiti utakmicom protiv lidera, umesto protiv „fenjerdžije“.

-Aktuelna epidemiološka situacija je unela dosta nejasnoće što se tiče tabele, jer su mnoge utakmice odložena. Konkretno, mi smo odložili okršaje sa Mladenovcem, Užicem i Bavaništem. Sa Mladenovčanima ćemo odigrati u utorak, a s preostala dva rivala pre početka nastavka sezone, ali je još uvek nepoznato u kojim terminima. Čeka nas veliki izazov protiv Mladenovčana, koji do sada nisu izgubili utakmicu, što dovoljno govori o njihovoj snazi, rekao nam je trener – igrač Bečejaca Veselin Džigurski.

Imajući u vidu da su Bečejci u poslednja tri prvenstvena okršaja zabeležili pobede, stiče se utisak da je za njih odlaganje utakmica stiglo u nezgodan čas. Ili, nije… Videće se u utorak uveče.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име