Retki su momenti kada su Bečejci uspeli da pariraju Užičanima
Retki su momenti kada su Bečejci uspeli da pariraju Užičanima

Odbojkaši Bečeja uknjižili het – trik u porazima

Bečej – Užice  1:3  (16:25, 15:25, 25:22, 14:25)

Bečej: Sportska dvorana OSC „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 50. Sudije: Stefan Vasiljević i Lazar Banjac (obojica iz Beograda).

Bečej: M. Rakić, Mehić, I. Vukanić, Gajičić, Piljojčić, Đ. Rakić, Mirković, Gavrić, Bašić, Milovac, V. Vukanić, Matijašević.

Užice: Peković, Alempijević, Žunić, Lazić, Kaplarević, Janjić, Lekaj, Lekić, Murić, Krstić, Jovanović, Stokić.

Kad ne ide, ne ide. Bečejci su odigrali tri utakmice u nastavku prvoligaškog B karavana i sve tri izgubili. Uz to, izgubili su za ovu sezonu sigurno, a pitanje je kad će za narednu biti spreman, libera Ognjena Kokovića, kome su sradali prednji ukršteni ligameti kolena, pa je „u vatru“ ubačen bez ikakvog iskustva mlađeni Teodor Gavrić.

Pre utakmice svi odbojkaši Bečeja su bili orni za igru, a kad je ona počela ....
Pre utakmice svi odbojkaši Bečeja su bili orni za igru, a kad je ona počela ….

Užičani su, kao minulog vikenda Kosovska Mitrovica u odloženom premijernom okršaju i prvom kolu nastavka, lako došli do pobede i nova tri boda, čime su se odlepili od opasne zone, a Bečejce su ostavile da se zamisle šta i kako dalje. Pored poraza 1:3, kakav je odnos snaga na terenu bio najbolje potvrđuje poen razlika, koja je bila 97:70 u korist Era.

Sve vreme, Užičani su diktirali ritam igre. Samo su u trećem setu mladići sa Tise imali par poena prednosti i na kraju dobili set sa 25:22. U ostala tri Bečejci se uopšte nisu pitali za rezultat. Očito da su kola krenula nizbrdo kraj Tise i valja razmisliti kako ih zaustaviti. Lako neće biti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име