Odbojkaši Bečeja bi mogli da traže od Saveza da igraju sve utakmice u gostima, jer se s gostovanja vraćaju kao pobednici, a kod kuće su pretrpeli dva poraza. Šalu na stranu, ali je zaista tako. Tri gostovanja i isto toliko pobeda.

Kod kuće tri utakmice, jedna pobeda i dva poraza. Istina leži u rasporedu. Kod kuće su igrali s daleko iskusnijim i kvalitetnijim Zaslonom iz Šapca i Napretkom 037 iz Kruševca, pa je bilo za očekivatida izgube.

-Prijatno smo iznenadili i sebe pobedom u Bavaništu, koje je pravi odbojkaški centar. Stekao sam utisak da smo ih dobili na taktičkom planu. Uspeli smo korektora da im „isključimo“ iz igre, što smo uvežbavali na treninzima. Ali, ništa od toga ne bi bilo da nismo svi igrali dobro, pogotovo Veselin Džigurski i Đorđe Rakić, preneo nam je utiske iz Bavaništa trener – igrač Nikola Džigurski.

U najbolji sastav su se vratili iskusni Grujica Ćorluka i prvi libero Aleksa Marošanović, što je itekako uticalo da ekipa deluje sinhronizovano.

Evo i sastava Bečeja u Bavaništu: N. Džigurski, Ćorluka, Koković, Đ. Rakić, Milovac, V. Džigurski, Marošanović, Građin, Lukić, S. i F. Mitrović, Radovanov. Prvi set Bečejci su dobili rezultatom 25:23, ali su drugi izgubili sa 18:25. Identičnim rezultatom rešili su treći set u svoju korist, a četvrti rezultatski još lakše dobili su sa 25:17.

Naredni rival je ekipa Užice iz istoimenog grada, a meč je na programu u subotu, 26. novembra, od 19 sati u sportskoj dvorani “hrama sportova“ kraj Tise.

Posle uspešnog starta u Somboru, gde su istoimenu ekipu pobedili maksimalnim rezultatom 3:0, juniori Bečeja u 2. kolu Vojvođanske juniorske lige dočekuju ekipu Vest iz Šida. Utakmica se igra u sredu, 23. novembra, od 20 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име