Sa mladima se dobro radi u MOK Bečej | Foto: Vlastimir Jankov
Sa mladima se dobro radi u MOK Bečej | Foto: Vlastimir Jankov

Više nema dileme, posle novosadske Vojvodine sa mladima se, bar na prostorima severne Pokrajine, najbolje radi u Bečeju. Potvrda ovako smele konstatacije stigla je u nedelju na održanom vojvođanskom juniorskom „fajnal foru“ u Beočinu.

„Junoše“ trenera Nikole Džigurskog osvojile su drugo mesto i vizirali put na državno prvenstvo, koje će se održati, najverovatnije, u maju iduće godine. Uostalom, mladi Bečejci su se sa poslednja četiri „fajnal fora“ vratili sa tri srebra i jednom bronzom.

-U polufinalu smo vodili grčevitu u neizvesnu borbu sa zrenjaninskim Proleterom. Izgubili smo prvi set, onda dobili naredna dva i u maratonskom četvrtom u tri navrata imali meč lopte, ali smo ga izgubili rezultatom 29:31. Neizvesno je bilo i u taj–breku, ali smo uspeli da pobedimo sa 18:16 i rezultatom 3:2 u setovima uđemo u finale. Fizički iscrpljeni od maratonske borbe sa Zrenjanincima i emotivno ispražnjeni, nismo mogli da pružimo jači otpor Novosađanima, koji su pobedili sa 3:0, raportirao nam je po povratku iz Beočina trener Nikola Džigurski.

Dres Bečeja na vojvođanskom juniorskom „fajnal foru“ nosilo je sledećih 13 igrača: Dušan Bogdanov, Marinko Vojnović, Dušan Gajičić, Milivoj Građin, Bogdan Drljača, Vlastimir Lukić, Aleksandar Mandić, Aleksa Marošanović, Stefan Mitrović, Đorđe i Miloš Rakić, Miloš i Nikola Radovanov.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име