Prva poneda maksimalnim rezultatom protiv komšija iz Turije | Foto: Vlastimir Jankov
Prva poneda maksimalnim rezultatom protiv komšija iz Turije | Foto: Vlastimir Jankov

Odbojkaši Bečeja su tek u trećem pokušaju ove sezone protiv Mladosti iz Turije stigli do maksimalnog rezultata 3:0 i osvojena tri boda. Po setovima bilo je 30:28, 25:20, 25:18. Pre toga su u premijernom meču nove sezone drugoligaškog „severa“ pobedili drugu ekipu Vojvodine NS Seme sa 3:2, a onda izgubili u Baču od Partizana rezultatom 0:3.

Samo je u prvom setu bila neizvesnost oko rezultata. Istina, momci sa Tise su imali opipljivu perdnost od četiri poena (21:17), ali se ona brzo „istopila“ (23:23). Usledila je rezultatska klackalica, koja se zaustavila na rezultatu 30:28 za Bečejce. To je, pokazalo se kasnije, bila i prekretnica. Ne može se reći da su se Turijci predali, jer su, i pored vođstva Bečejaca od četiri poena (17:13), uspeli da izjednače i onda je njihov otpor usporio, pa je domaćin stigao do pobede u drugom setu rezultatom 25:20. U poslednjem setu nezvesno je bilo samo do 5:5, a onda je voda tekla na bečejsku vodenicu i meč je okončan pobedom u trećem setu sa 25:18.

Svako na svoj način traži osveženje u pauzi između setova| Foto: Vlastimir Jankov
Svako na svoj način traži osveženje u pauzi između setova | Foto: Vlastimir Jankov

Trener Nikola Džigurski ovoga puta je izveo sledeći sastav: Mitrović, Gajičić, Vojnović, Koković, Radovanov, Marošanović, V. Džigurski, povremeno su šansu dobijalo M. Rakić i Brankov, a nisu u igru ulazili N. Džigurski i Bogdanov.

Naredni rival je Hercegovina i meč se igra u Ravnom Topolovcu, koje se nalazi u banatskoj opštini Žitište.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име