U centru Bečeja će se u nedelju 9. juna održati turnir u odbojci za najmlađe pod nazivom „Volejbal – open Bečej 2013“ u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Bečej u saradnji sa „Stritvolejbal“ organizacijom, Kancelarijom za mlade Bečej, Turističkom organizacijom Bečej i bečejskim Crvenim krstom. 

Prema najavama organizatora, ove godine će učestvovati oko 400 igračica, dakle, trebalo bi da se takmiči oko 100 ekipa iz 16 klubova. Turnir će se igrati na 10 terena, na dva dobijena seta do 15.
Ekipe će biti podeljene u šest uzrasnih kategorija a po tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji biće nagrađene medaljama, diplomama i prikladnim poklonima.
Utakmice počinju u 10 sati, a pošto ovaj sportski događaj ima i humani karakter, organizator poziva ljude dobre volje da u vreme odigravanja turnira na pult Crvenog krsta donesu odeću, obuću ili igračke koje više ne koriste kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Sve ovo je više nego dovoljno za prave ljubitelje sporta da dođu na ovaj događaj. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име