becej-grb

becej-grbPredsednik Skupštine opštine Bečej Peter Knezi zakazao je 12. sednicu lokalnog parlamenta za četvrtak 27. jun, kada će se odbornici, između ostalog, izjasniti o raspisivanju javnog konkursa za direktore javnih preduzeća. 

Razlog zbog kog će se u četvrtak glasati o konkursu za direktore JP je taj što je novi Zakon o javnom preduzećima, koji je stupio na snagu pred kraj prošle godine, propisao da se konkursi za direktore u svim javnim preduzećima, na koje se primenjuje novi zakon, raspišu najkasnije do 30. juna ove godine. 

Glasaće se i o izveštaju o izvršenju Odluke o budžetu opštine Bečej za period od 1. januara 2012. do 31. decembra 2012. godine, i o završnom računu opštinskog budžeta za minulu godinu. Pred odbornicima će se naći i Izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem JP Direkcija za izgradnju Bečej, kao i izveštaj o radu Gradskog muzeja Bečej, oba za 2012. godinu.

Pred odbornicima će se naći i odluke o imenovanju predsednika i članova Nadzornih odbora u sva četiri javna preduzeća, Direkciji za izgradnju, Komunalcu, Toplani i Vodokanalu.

Pored toga, razmatraće se o uspostavljanju saradnje Istrinskog okruga Moskovske oblasti Ruske federacije i opštine Bečej, dodeli godišnjih nagrada opštine Bečej u 2013. godinu, proglašenju zaštićenog područja Parka prirode „Beljanska bara” i Preporuci protiv korišćenja, uzgoja i prometa genetski modifikovanih organizama (GMO) na teritoriji opštine Bečej. 

DNEVNI RED 12 SKUPŠTINE OPŠTINE BEČEJ

 

 

 MATERIJALI ZA SKUPŠTINU

IZVEŠTAJ O IZVRŠENJU BUDŽETA 2012

KONKURS DIREKCIJA

KONKURS KOMUNALAC

KONKURS TOPLANA

KONKURS VODOKANAL

KONKURS ZA IMENOVANJE DIREKTORA JP

NADZORNI ODBOR DIREKCIJA

NADZORNI ODBOR KOMUNALAC

NADZORNI ODBOR TOPLANA

NADZORNI ODBOR TURISTIČKA ORGANIZACIJA

NADZORNI ODBOR VODOKANAL

PREDLOG ODLUKE O ZAVRŠNOM BUDŽETU 2012

PREPORUKA GMO

UPRAVNI ODBOR TURISTIČKA ORGANIZACIJA

IMENOVANJE ČLANA KOMISIJE ZA PREDSTAVKE

IMENOVANJE ČLANA KADROVSKE KOMISIJE

PREDLOG ODLUKE BELJANSKA BARA

PROGRAM ZA UNAPREĐENJE USLOVA ŽIVOTA LOKALNE ZAJEDNICE

RAZREŠENJE ČLANA KOMISIJE ZA PREDSTAVKE I ŽALBE

RAZREŠENJE ČLANA KOMISIJE ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA PITANJA I RADNE ODNOSE

SPORAZUM O SARADNJI ISTRINSKA OBLAST

ZAPISNIK SA 11 SEDNICE SKUPŠTINE OPŠTINE BEČEJ

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име