Ako je suditi po ambijentu i broju prisutnih na Izbornoj skupštini Opštinske organizacije SPO u svečanoj sali Gradske kuće, ovoj stranki je znatno povećan rejting u Bečeju. Najznačajnijem skupu prisustvovali su potpredsednik Skupštine AP Vojvodine Milivoj Vrebalov, kompletan Pokrajinski odbor SPO na čelu s predsednikom Žikom Gojkovićem i predsednikom Izvršnog odbora mr Vladimirom Jelićem, predstavnici lokalne samouprave s kojima je stranka u koaliciji i, po evidenciji, gotovo svi članovi opštinske organizacije.

-S obzirom da smo 2010. godine krenuli sa 60 članova, a da sada imamo 370, da učestvujemo u lokalnoj vlasti i imamo zavidnu podršku biračkog tela, mislim da smo uspešno radili tokom minulog mandatnog perioda. I pored toga, pojačaćemo rad i poboljšaćemo kvantitet i kvalitet novog opštinskog odbora, rekao nam je novi – stari predsednik Opštinske organizacije SPO u Bečeju Dejan Vuković.

Verovatno je to bilo presudno da skup jednoglasno produži poverenje dasadašnjem predsedniku OO SPO Dejanu Vukoviću, a on je u obavezi da u roku dve nedelje predloži novi sastav Opštinskog odbora.

-Aktuelna Izborna skupština i izbor predsednika Opštinske organizacije je bio preduslov za dalje aktivnosti Opštinske organizacije, a sve je u sklopu priprema za održavanje Sabora SPO krajem oktobra i, naravno, predstojeće lokalne i pokrajinske izbore, dodaje Dejan Vuković.
Nije na odmet istaći da SPO u Bečeju ima u mr Nenadu Tomaševiću predsednika Skupštine opštine, a u Miomiru Jeleniću člana Opštinskog veća zaduženog za omladinu, sport i turizam.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име