Ötödik alkalommal szervezték meg Óbecsén az Old Timer motorkerékpárok versenyét és régi autók kiállítását.

Az idei oldtimer motorkerékpárok versenyén 172 résztvevő futtatta meg régi vasparipáját. A versenyzők több kategóriában rajtoltak, a colibri kategóriájában idén az 59 éves Vojnović István szerezte meg az első helyet, a vele egy idős motorával.

Az Óbecse–Törökbecse Oldtimer Club szervezésében ötödik alkalommal kerül sor a nemzetközi oldtimer találkozóra. A program vasárnap délelőtt Beodrán kezdődik a múzeum előtt, majd a járművek Törökbecsére indulnak, ahol az érdeklődők 13 és 14 óra között a központban csodálhatják meg a régi járműveket. Óbecsén a program 15 órakor a gyerekek ügyességi kerékpárversenyével kezdődik a Tisza-parton. A motorkerékpárok 16 órától három kategóriában versenyeznek majd, és lesz motoros ügyességi verseny is. A 17 órai eredményhirdetés után este nyolcig szabadtéri koncertet tartanak.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име