Foto: Ilustracija, arhiva
Foto: Ilustracija, arhiva

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da je Tim za škole, na sastanku održanom 5. januara doneo odluku da se od ponedeljka, 10. januara nastava u svim srednjim školama na teritoriji Vojvodine organizuje po trećem modelu, saopšteno je danas.

-Prioritet, kao i do sada, je da sačuvamo zdravlje i bezbednost svih u obrazovnom sistemu. Tim za škole doneo je odluku da srednjoškolci u AP Vojvodina, od ponedeljka 10. januara, kada za njih počinje drugo polugodište, nastavu prate na daljinu, odnosno po trećem modelu organizacije obrazovno-vaspitnog rada, istakao je Ružić.

On je naveo, da će Tim za škole i dalje budno pratiti situaciju i da je sledeća sednica Tima za škole zakazana za 13. januar.

Za učenike srednjih škola u Vojvodini, drugo polugodište počinje 10. januara, za osnovce 17. januara, dok će, prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada, za ostale učenike drugo polugodište početi 24. januara, zaključeno je u saopštenju Ministarstva prosvete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име