Opština Bečej je objavila javni poziv za privredne subjekte za projekat sprovođenja mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bečej.

Javni poziv će trajati 15 dana, odnosno do 22. juna 2022. godine.

Privredni subjekti se mogu prijaviti za sprovođenje sedam mera energetske sanacije – zamena spoljnih prozora i vrata, termička izolacija zidova, termička izolacija ispod krovnog pokrivača, kotlovi na prirodni gas ili biomasu, nova cevna mreža i grejna tela, toplotne pumpe sa instalacijama i solarni kolektori za pripremu potrošne tople vode.

Tekst javnog poziva i obrasci za popunjavanje će se moći preuzeti na internet stranici opštine Bečej, u delu „Servis građana“ i izborom opcije „energetska sanacija“ ili lično u prostorijama Opštinske uprave u kancelariji broj 15.

Nakon sprovođenja javnog konkursa i izbora privrednih subjekata za izvođenje radova na energetskoj sanaciju, opština Bečej će raspisati javni poziv za građane koji će dostaviti predračun jednog od izabranih privrednih subjekata uz potrebnu dokumentaciju određenu javnim pozivom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име