Sa jednog od ranijih međusobnih susreta u Radičeviću

Peto kolo Međuopštinske fudbalske lige Bačka Topola, Bečej, Mali Iđoš, Srbobran biće u znaku opštinskog derbija u Radičeviću, gde će domaća Mladost od 15 sati ugostiti Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela.

Oduvek je vladao rivalitet između ova dva kluba, a ove sezone je posebno izražen, jer obe ekipe smatraju da imaju potencijal da se plasiraju visoko.

Mladost je bolje startovala, jer je u tri utakmice, pošto su u minulom četvrtom kolu bili slobodni, osvojila sedam bodova, dok su Petrovoselci u isto toliko okršaja, pošto utakmicu prvog kola nisu još odigrali, uknjižili šest bodova. Iako se igra u Radičeviću, šanse su u ovakvim utakmicama „pola – pola“, mada i jedni i drugi imaju svoje aduta i nadaju se pobedi.

Najvažnije od svega je da međusobni okršaj protekne u sportskoj fer i korektnoj borbi, a utakmica za osvajanje bodova će biti, jer se igra trokružni sistem, što znači da će tri puta u toku sezone međusobno odmeriti snagu i videti ko je, zaista, bolji. Naredna dva susreta su, po rasporedu takmičenja, na proleće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име