Bečejsko udruženje mladih uz podršku opštine Bečej i ove godine organizuje besplatan prevoz na Fruškogorski maraton, koji će se održati 23. aprila. Broj mesta je ograničen.

– Pozivamo mlade sa teritorije naše opštine da krenu na 39. Fruškogorski maraton, da poboljšaju svoju psihofizičku kondiciju, započnu bitku za zdrav zivot i provedu lep dan u druženju u prirodi daleko od kompijutera i interneta. Autobus „Bečejprevoza“ je obezbeđen uz pomoć opštine Bečej, te je prevoz na maraton besplatan. BUM kao i svake godine organizuje prevoz i ne preuzima odgovornost za učesnike tokom maratona, ističe Aleksandar Đekić iz BUM-a.

Jelena Mitrović dalje navodi da je polazak na maraton sa autobuske stanice sa polaskom u 6.30 časova, a povratak je planiran za 17 časova sa Popovice.

– Broj mesta je ograničen, pa pozivamo mlade sa teritorije naše opštine da se što pre prijave, putem sledećeg linka, jer će sudeći prema našem iskustvu godinama u nazad, interesovanje biti veliko. Za sve maloletne učesnike neophodno je da roditelji ili staratelji potpišu saglasnost, bez koje oni neće moći krenuti sa nama na put, zaključuje Jelena Mitrović.

Više informacija o Fruškogorskom maratonu i načinu uplate simbolične kotizacije možete pogledati na sledećem linku. 

Organizovanje odlaska na maraton na Fruškoj gori jedna je od tradicionalnih aktivnosti koju realizuje Bečejsko udruženje mladih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име