Zapaljeno igralište - Foto: opština Bečej
Zapaljeno igralište - Foto: opština Bečej

Dečije igralište u Dositejevoj ulici u Bečeju koje se gradi je sinoć bilo na meti napada vandala, koji su tom prilikom zapalili i oštetili deo sprava i podlogu, saopštili su iz opštine Bečej.

Uprkos tome što je ovaj prostor ograđen, uništena je jedna od tri parterne trampoline i zapaljena je podloga za ublažavanje udara na igralištu.

Nadležni su, kako je saopšteno, identifikovali počinitelje koji su maloletna lica uzrasta od 13 godina, a koji će biti strogo kažnjeni za ovakav postupak.

Opština Bečej je za izgradnju ovog i još jednog igrališta pored kanala DTD u Picoderu rebalansom budžeta u maju izdvojila 15 miliona dinara.

-Najoštrije osuđujemo vandalistički napad na javnu imovinu i apelujemo na građane da čuvaju svojinu koja je u vlasništvu svih građana opštine Bečej, navode iz opštine Bečej.

1 KOMENTAR

  1. Ništa novo u Bečeju! MOLIM VAS da objavite imena i prezimena RODITELJA ove stoke od tzv.dece. Prvi put kad im se objave imena, mišljenja sam, da će stoka možda shvatiti šta je uradila, a možda neće nikada, jer ih ulica vaspitava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име