A Tako cool civil szervezet és az Óbecsei Ifjúsági Szervezet (BUM) az Egyenlő esély minden fiatalnak elnevezésű program keretében őszi IT-iskolát szervez.

A négy hónapos képzés két modulból – web dizájnból (site-ok készítése html5, css3, Javascript használatával) és grafikai dizájnból (adobe photoshop és adobe ilustrator) áll.

Az oktatást képzett számítástechnikai szakemberek vezetik majd, és a tanulók egy teszt után igazolást kapnak a tanfolyam elvégzéséről.

Az Ifjúsági és Sportminisztérium támogatásával megvalósuló programban a képzés és az oktatási anyag is ingyenes.

Azok 15 és 30 év közötti, motivált fiatalok, akik vállalják, hogy részt vesznek a teljes képzésen,  szeptember 22-éig jelentkezhetnek a mojbecej.rs honlapon megtalálható jelentkezési űrlapon.

 Érdeklődni 9 és 17 óra között a BUM Fő utca 47. alatti irodájában, vagy a 063/544-321-as telefonszámon, illetve az udruzenjetakocool@gmail.com e-mail címen lehet.

Óbecsén is, mint ahogyan az ország többi részén, többekközött a fiatalok azok, akik a legnehezebben találnak munkát.

Megtalálni az első munkahelyet mindenképpen az egyik legjelentősebb feladat az életben.  Lépést kell tartani az idővel, hiszen gyorsiramban fejlődik a tehnológia, s ahogyan a fiatalok, úgy az idősebb korosztálynak is folyamatosan tovább kell képeznie magát ahhoz, hogy versenyképesek tudjanak maradni a munkaerőpiacon.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име