Sportsko rekreativni centar, u vlasništvu porodice Guljaš, svečano je otvoren danas (28. juna). Sprave za vežbanje, rukometni teren, zid za penjanje i još mnogo toga, kao deo promocije, mogu sutra besplatno da se isprobaju.

Tibor Guljaš se dugo godina bavio rvanjem, a ljubav prema sportu nasledili su i njegovi sinovi Orlando i Fernando, budući profesori fizičke kulture, pa zato nije ni slučajno što su rešili da ulože sredstva u prostor za sport i rekreaciju koji se nalazi u Novom selu, gde i stanuju.

Na svečanom otvaranju prostora, veličine oko 2.000 metara kvadratnih, govorio je Vojislav Tabački, rvačka legenda. Upravo je Tabački, sa najmlađim Guljašem Fernandom, presekao vrpcu i tako pustio objekat u rad.

Kompleks u Servo Mihalja 64 sadrži teren veličine rukometnog, sprave za vežbanje, saunu, zid za penjanje, podloge za rvanje, internet kabinu, svlačionice, u dvorištu se nalaze četiri barake sa po četiri ležaja, a u planu je još jedna, bazeni za opuštanje, dok se u objektu nalaze i dve dvokrevetne sobe. Prema rečima porodice Guljaš, centar će biti i sadržajniji, pa će prostor biti moguće koristiti i za fitnes, pilates i slične aktivnosti. Inače, gotovo sav asortiman proizveli su upravo članovi ove sportske familije.

Bečejci sutra od 15 sati imaju priliku da pogledaju ovaj mini sportski centar, i da probaju sadržaje, besplatno. Radno vreme, kao ni cena ulaznice, za ubuduće, nisu još poznati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име