Pozorište u Bečeju | Arhiva
Pozorište u Bečeju | Arhiva

Ovog vikenda, 11. i 12. juna, na programu Gradskog pozorišta Bečej su „tri de filmovi“ „Nindža kornjače: Izvan senke“ i „Warcraft: Početak“.

 Raspored projekcija:

„Nindža kornjače: Izvan senke“(3D akcioni film)
11. i 12. jun od 16 časova
Ulaz: 250 dinara

O filmu:
Kad super zlikovac Šreder pobegne iz zatvora, on će udružiti snage s ludim naučnikom Baksterom Stokmanom (Tajler Peri) i dva glupava pomoćnika, Bibopom (Gari Entoni Vilijams) i Rokstedijem (rvačka super zvezda Stiven „Šejmus” Fareli), da bi pokrenuo dijaboličan plan za preuzimanje vlasti nad celim svetom. Dok se Kornjače pripremaju da pobede Šredera i njegovu novu ekipu, susreću se još većim zlom koje ima slične namere: ozloglašenim Krangom.

„Warcraft: Početak“ (3D)
11. jun (subota) u 18 časova
12. jun (nedelja) u 18 i u 20.30
Ulaz: 250 dinara

O filmu:
Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име