Szombaton falunapot ünnepel a péterrévei helyi közösség, a rendezvénynek a tavalyi évhez hasonlóan a péterrévei Tisza-parti strand ad helyszínt.

A délelőtti programok a gasztronómiáról, illetve a játékokról szólnak majd. A falunapok keretén belül birkapaprikás főző versenyt szerveznek, valamint megválasztják a legszebben megterített asztalt is. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem főznek majd a falunapon, így a helyszínen birkaparikást és babot is lehet majd vásárolni.

A falunapon a délelőtt folyamán gyermekek számára műhelymunkákat és kreatív kézműves programokat szerveznek pedagógusok részvételével. Illetve a péterrévei Falunkért Ifjúsági Csoport civil szervezet számos modern társasjátékokkal vár minden érdeklődőt 8:30 és 13:00 óra között.

A délutáni programok során a legfinomabb birkapaprikás megválasztása és a közös ebéd elfogyasztása mellett a sporté, a kultúráé valamint a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep. A szervező péterrévei helyi közösség 13:00 órától sportrendezvényekre és vetélkedőkre várja a helyieket. 16:00 órától a helyi művelődési és kultúregyesületek tánccsoportjai lépnek majd fel. Majd pedig 20:00 órától diszkóest veszi kezdetét, DJ MAXY fellépésével.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име