Nemanja Kragović (4) često pravi izlete do protivničkog gola | Foto: Vlastimir Jankov
Nemanja Kragović (4) često pravi izlete do protivničkog gola | Foto: Vlastimir Jankov

Međuopštinski ligaš Jedinstvo danas u 15 sati prvo, od četiri fudbalska kluba bečejske opštine, istrčava na teren. Rival će im biti poslednjeplasirana Sloboda iz Stare Moravice, koja do sada nema nijedan uknjižen bod.

Znači, Petrovoselci su apsolutni favoriti i očekuje se da puleni trenera Dejana Kapriša, najzad, zabeleže pobedu pred svojim navijačima. Jer, u prethodne četiri utakmice igrali su isto toliko puta nerešeno.

Preostala dva međuopštinska ligaša, Vojvodina iz Bačkog Gradišta i Mladost iz Radičevića igraju sutra. I oba imaju izuzetno teške rivale. „Voši“ u goste dolazi lider Obilić iz Zmajeva. To im je poslednja šansa da pobedom smanje bodovnu razliku, koja sada iznosi 7 bodova. U slučaju poraza, sezona bi već sada bila izgubljena. U komšijskom derbiju „mladostaša“, na terenu u Radičeviću stiže Mladost Radost iz Srbobrana. Imajući u vidu položaj na tabeli, gde su gosti sa 13 bodova treći odozgo a domaćin sa 6 bodova treći odozdo, Srbobranci su favoriti.

Bečejci, takođe, igraju sutra u Tavankutu protiv istoimenog rivala. Na osnovu prvog pogleda ka tabeli vojvođanjskog „severa“, reklo bi se da je četa trenera Dejana Stanojeva apsolutni favorit, jer je lider sa 25 bodova, a domaćin ima samo 9 bodova iz deset utakmica. Međutim, ne treba izgubiti iz vida prednost domaćeg terena. Rečju, samo maksimalno ozbiljnim prilazom utakmici može se očekivati nova radost u vidu celog plena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име