Jelena Ječanski | Foto: K. Stakić
Jelena Ječanski | Foto: K. Stakić

Najuspešnija u konkurenciji srednjih škola na Prvenstvu Srbije u plivanju za učenike osnovnih i srednjih škola i ovoga puta je bila Jelena Ječanski, osvojivši  prvo mesto u disciplini 100 metara leđno sa 726 Fina boda.

Na takmičenju, održanom na gradskom bazenu u Kragujevcu sredinom ovog meseca, učestvovalo je 989 učenika iz 422 škole, opština Bečej je imala deset predstavnika koji su ostvarili zapaženi rezultat.

Kod učenika osnovnih škola je prvo mesto potvrdila Nataša Kekić (šesti razred) u disciplini 50 metara kraul kao i Ana Rebeka Nađnemedi (drugi razred) u istoj disciplini, do trećeg mesta u disciplini na 50 metara kraul došla je Jovana Ječanski (osmi razred), Aleksandra Kobilarev (peti razred) i Boris Mrkšić (drugi razred), dok je Jovana Srdanov u disciplini 50 metara leđno (drugi razred) zauzela treće mesto.

Reka Varga (četvrti razred), Barnabaš Penzeš(pet razred) i Ferenc Kornel (četvrti razred) su takođe bili učesnici na ovom takmičenju.

-Uz podršku Saveza za sport opštine  Bečej i u pratnji profesora , ovo je izuzetan uspeh naših učenika na Republičkom prvenstvu, ocenjuju iz bečejskog plivačkog kluba.

 

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име