Ilustracija: Sportski centar u Bečeju
Ilustracija: Sportski centar u Bečeju

Na Međunarodnom plivačkom maratonu u Bečeju, plivačice bečejskog kluba Nataša Kekić i Ana Rebeka bile su najbolje u svojim konkurencijama, dok su i drugi članovi ovdašnjeg kluba bili više nego uspešni. Trofejna Zita Seke odlično se pokazala na centralno evropskom takmičenju u Rumuniji.

Kekić je bila najuspešnija među devojčicama rođenim 2005. godine, a Nađnemedi kod  onih 2010. godišta.

Odlične rezultate na maratonu, na kom je učestvovalo 330 plivača iz 24 kluba gosti iz Vinkovaca i Temišvara, ostvarili su i Reka Varga, Jovana Srdanov i Todor Brankov. Plivački klub Vojvodina iz Novog Sada na bečejskom takmičenju ekipno je bio najbolji.

Na Centralno evropskom prvenstvu u Rumuniji plivačica bečejskog kluba Zita Seke nastupom za reprezentaciju Srbije je osvojila prvo mesto na 50 metara kraul i 100 metara kraul uz nove rekorde do 14 godina. Seke je bila druga na 200 metara mešovito i treća na 200 metara kraul.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име