KULA – Pre tačno godinu dana Plus Cash&Carry je doneo odluku da se preseli na drugu adresu i tako svim svojim kupcima pruži jedno novo iskustvo, moderniji objekat, veći asortiman artikala i naravno, još povoljnije cene.

“Zahvaljujući vama, Plus Cash&Carry se razvijao svakog dana, naučili smo vaše potrebe, naučili smo vaše navike, naučili smo šta i kako da vam ponudimo, a vi ste nam nesebično uzvratili svoje poverenje.

Kada pogledamo iza sebe, 2018. godina deluje kao da je baš daleko, a opet, naš prvi rođendan na novoj lokaciji je došao brže nego što smo očekivali. Spremni da zajedno sa vama nastavimo dalje, rešili smo da obeležimo 15. novembra i ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite jer vas očekuje veliki broj iznenađenja tokom čitavog dana”navodi se u saopštenju.

Za 15. novembar, ali i tokom čitavog vikenda, Plus Cash&Carry je pripremio veliki broj promocija, aktivnosti i još povoljniju ponudu, zato pozivaju sve zainteresovane da ih posete na poznatoj adresi u Kuli (glavni put, na ulazu iz pravca Vrbasa), na zajedničku proslavu prvog rođendana.

Ovom prilikom, Plus Cash&Carry se dragim kupci, saradnicima, partnerima i kolegama, zahvaljuje na ukazanom poverenju!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име