Građani Bečeja od danas (3. februara) mogu da se odazovu akciji „Podeli sreću“, čiji je cilj da se sakupi školski pribor, higijenska sredstva, zimska odeća i obuća namenjeni korisnicima Dnevnog boravka za decu i mlade sa invaliditetom Centra za socijalni rad Bečej.

Inicijatorka akcije je volonterka u Dnevnom boravku Katarina Kurćubić iz udruženja „Kognicio“, a ovu aktivnost podržavaju i ovdašnja kancelarija za mlade i Centar za socijalni rad.

-Pozivam sve pojedince, neformalne grupe, udruženja i organizacije mladih, sportske klubove i sve one koji se bave pitanjima mladih da kontaktiraju Kancelariju za mlade ukoliko imaju inicijative i ideje, a za to im je potrebna određena pomoć, rekao je novinarima koordinator Kancelarije za mlade Dane Mandić.

Konferenciji za novinare prisustvovala je direktorka Centra za socijalni rad Ivona Božović, koja je naglasila da u dnevnom boravku volontira 15 mladih čije ideje treba podržavati i čiji glas treba da se čuje.

Građani svoje donacije mogu doneti u Kancelariju za mlade opštine Bečej radnim danom od 8 do 15 sati, a akcija „Podeli sreću“ traje naredna dva meseca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име