Radovi na putu Prvog B reda broj 15, Bečejcima poznatijem kao „Sojarski put“, biće gotovi za mesec dana. Trenutno se radi na jednom delu puta, čija je ukupna dužina 2.200 metara, a koji će u potpunosti biti saniran, biće gotovi do sledeće srede.

Savremena tehnologija koja se prvi put primenjuje u Srbiji, štedi novac i čuva životnu sredinu. Tehnička regulacija saobraćaja u najvećoj potiskoj opštini urađena je tek 2013. godine. Od Vladimira Markovića, nadzornog organa iz JP „Putevi Srbije“ saznali smo detaljnije o tome kako će se rekonstrukcija realizovati. Svima koji su se našli u ovom delu Bečeju poznato je u kakvom je stanju bio „Sojarski put“.

Radovi se realizuju u segmentima tako da se privredna delatnost u industrijskoj zoni ne remeti. Deo puta u Industrijskoj zoni biće proširen, biće uređeno i priključenje na Srbobranski put, što je od velikog značaja kako za lokalni transportni, tako i za regionalni saobraćaj. Izvođač radova na ovom, za bečejsku privredu, kapitalnom putu jeste „Jugokop Podrinje“, investicija vredi 52 miliona dinara, a finansira ga Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име