Iz Opštinske uprave Bečej obaveštavaju učenike koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji opštine Bečej, a upisani su kao redovni učenici srednjih škola koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije da će opština Bečej regresirati troškove svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju prilikom kupovine mesečnih karata za svakodnevno putovanje od mesta stanovanja do škole.

Zahtev za regresiranje troškova svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju podnosi se u Opštinskoj upravi opštine Bečej zgrada opštine, Trg oslobođenja 2, Opštinski uslužni centar, kancelarija 7 šalter 1 u prizemlju u vremenu od 9 do 13 časova, na propisanom obrascu koji se dobija u zgradi opštine ili se preuzima zvaničnog internet sajta opštine Bečej. Prijem zahteva  je od 21. avgusta do 15. septembra.

Uz zahtev se prilažu: popunjen formular obrasca izjave, fotokopija lične karte jednog od roditelja/staratelja (očitana lična karta ukoliko je čipovana, a ukoliko nije čipovana potrebno je fotokopirati obe strane), fotokopija lične karte učenika (očitana lična karta ukoliko je čipovana, a ukoliko nije čipovana potrebno je fotokopirati obe strane) ili ukoliko ne poseduje ličnu kartu dostavlja se fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih, uverenje uprave škole o upisu školske 2023/24. godine.

Više o zahtevu za regresiranje pogledajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име