Aktivisti Društva prijatelja dece opštine Bečej podelili su 150 novogodišnjih paketa socijalno – ugroženoj deci sa teritoriji opštine Bečej. Ovo je jedna u nizu njihovih aktivnosti namenjeni dečacima i devojčicama koji su obuhvaćeni programom socijalno-pedagoške podrške.

Sadržaji paketića su i ovog puta pripremani za svako dete pojedinačno, u zavisnosti kog su uzrasta, afiniteta, Neka od ove dece isključivo na ovaj dan dobijaju poklone. Siromašne dece u opštini Bečej je sve više, a neka od njih su i višestruko ugrožena, a time im je šansa za dostojanstveni život, bez adekvante podrške društva, znatno umanjena. Iz Društva prijatelja dece kažu da bi nezavidnoj situaciji u kojoj se nalaze pomogla izrada baze podataka socijalno ugrožene i dece van sistema zaštite i podrške.

 

Pogledajte TV prilog

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име