Pokret „Dosta je bilo“ zadovoljan je rezultatom ostvarenim na lokalnim izborima u Bečeju. U Skupštini opštine Bečej sedeće u naredne četiri godine njihova tri predstavnika, a to su Stevan Kosanović, Milan Bokun i Svetlana Dinić.

Pristaće na razgovor sa svim izbornim listama, ali koalicija sa Srpskom naprednom strankom (SNS) nije moguća.

Označeni u javnosti kao iznenađenje nedavno završenih lokalnih izbora, ovdašnji „Dosta je bilo“ ostvario je u Bečeju bolje rezultate nego pokrajinska i republička lista pokreta. Računali su, kako ističu, između ostalog, na pasivne glasače i na glasove demokratski orijentisanih birača. Na kampanju u Bečeju potrošili su svega oko 40.000 dinara, a taj novac prikupili su od članarina i donacija. Osvrnuvši se na preizborne aktivnosti, iz bečejskog pokreta navode da su imali problema pri prikupljanju potpisa za listu.

Od predizbornog programa neće odustati, insistiraće na transparentnosti i na uštedama, a obećavaju da, bez obzira na to što imaju samo tri odbornika od ukupno 36 koliko ih ima u lokalnom parlamentu, neće biti pasivna opozicija.

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Bečej zakazana je za četvrtak 19. maj kada će biti imenovani predsednik lokalnog parlamenta, zamenik predsednika i postavljanje sekretara SO Bečej.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име