Pokret socijalista u Bečeju podržava odluku Srpske napredne stranke u Bečeju da iz opštinske vlasti udalji Pokret obnove Kraljevine Srbije.

– Potpuno se slažemo da političke stranke koje suštinski drugačije vide budućnost Srbije, pa samim tim i opštine Bečej, ne mogu da budu deo vladajuće većine. Upravo iz tog razloga Pokret socijalista koristi ovu priliku da pozdravi izbacivanje POKS-a iz svih struktura vlasti, jer POKS neće postati ni kvalitetniji, ni pošteniji nego što su do sada bili, a njihovo antidržavno delovanje ih samo po sebi kandiduje za izbacivanje, navodi u saopštenju Ferenc Tot iz opštinskog odbora te stranke.

O tome kako je POKS vodio poverene im resore i preduzeća, navode, to će građani oceniti na izborima, ali nažalost, sve greške i marifetluke zbog kojih su koalicija i građani trpeli, oni neće poneti sa sobom nego ostavljaju u nasleđe onima koji će sigurno raditi bolje i vrednije nego oni.

Opštinski odbor Pokreta socijalista Bečej, ističu, podržava predsednika Vučića i uz njega je do kraja.

-Borićemo se sa predsednikom Vučićem i protiv lažnih socijalista i protiv lažnih patriota, poručili su saopštenju u Opštinskom odboru Pokreta socijalista Bečej.

Redakcija portala MojBečej je povodom saopštenja bečejskog SNS da raskida koaliciju sa POKS u Bečeju postavila pitanja u vezi sa tim šta konkretno znači prekid saradnje. Odgovor je bio ćemo biti blagovremeno informisani.

Do sada su bez komentara na dešavanja u vezi sa koalicijom u Bečeju ostali u Savezu vojvođanskih Mađara (naša redakcija je poslala imejl sa pitanjima u ponedeljak i nismo dobili odgovor do sad).

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име