-Odluka SNS da raskine lokalnu koaliciju sa POKS u svim opštinama i gradovima, odnosno u Novom Sadu i Bečeju je logična, jer su naše politike duboko suprostravljene kada je glavna i aktuelna državna tema u pitanju, a to je strategija odbrane Kosova i Metohije. Smatramo da je politika vladajuće koalicije, popuštanja prema zapadu vrlo pogrešna i duboko u suprotnosti sa vitalnim interesima države Srbije i srpskog naroda u celini, izjavio je predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije Vojislav Mihailović.

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje kao očekivanu odluku SNS da isključi iz lokalne vlasti POKS u Novom Sadu i Bečeju, ali to neće uticati na promenu politike stranke.

-Ne čudi nas ovakva odluka SNS, obzirom na da je POKS žestoko kritikovao takvu politiku na poslednjoj Skupštini Srbije. Nespojivo je bilo da učestvujemo u vlasti sa SNS na lokalnom novou, bez obzira što ona ima komunalni karakter. POKS je opozicija vlasti na republičkom nivou, u gradu Beogradu i još 38 gradova i opština širom Srbije gde ima odbornike, a od danas će biti konstruktivna opozicija i na lokalnom nivou u Novom Sadu i Bečeju, dodao je Mihailović.

Redakcija portala MojBečej juče je povodom saopštenja SNS-a kontaktirala čelnika POKS- a, narodnog poslanika Nenada Tomaševića i zamenika predsednika Skupštine opštine Bečej, koji nas je uputio na ovo saopštenje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име