Iz Doma zdravlja Bečej obavestili su da je od danas (12. decembra), angažovan lekar, specijalista ginekologije iz Žablja koji će raditi ponedeljkom pre podne i moći će da ispisuje upute, bolovanja. 

Doktor specijalista ginekologije koji je zaposlen za stalno u bečejskoj ustanovi i dalje ne radi. Podsetimo, on je krajem novembra priveden i od tada u Domu zdravlja Bečej nema ginekologa koji može da ispisuje porodiljska odsustva, bolovanja, upute.

Doktor Siniša Kurucin, stalno zaposlen u Domu zdravlja Žabalj, radiće u Bečeju svakog ponedeljka pre podne. Ovaj lekar ima pečat sa ID brojem, jer je zaposlen u državnoj ustanovi, objašnjavaju iz Doma zdravlja Bečej, i ispisivaće sve što je potrebno vezano za ginekologiju – porodiljska odsustva, bolovanja, upute…

-Drugi ginekolog, doktorka Snežana Ubović, radi i dalje kod nas u ustanovi, nastavlja sa redovnim zakazanim ginekološkim pregledima, utorkom, sredom, četvrtkom, ističu iz doma zdravlja.

Iz bečejske zdravstvene ustanove podsećaju na to da je jedan njihovih lekara trenutno na specijalizaciji iz ginekologije.

-Do razrešenja ove situacije i povratka doktora sa specijalizacije biće angažovan neko od drugih ginekologa, zaključeno je u saopštenju.

Pacijentkinje kojima je bilo potrebno nešto od administrativne dokumentacije (uputi, bolovanja, hranarinske liste…) upućivane su na Srbobran i na svog izabranog lekara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име