Ponovo je u znatnom delu oštećena javna rasveta u Goranskom parku u Bečeju.

O šteti na 11 stubova od 29, procenjenoj na skoro pola  miliona dinara obavestili su nadležne građani. Ovo je ujedno četvrto vandalizovanje rasvete postavljene 2016. godine, vrednosti 5 miliona dinara. Do sada je na troškove popravke i održavanja utrošeno gotovo polovina te vrednosti te investicije.

Bez popravke do postavljanja video nadzora, odluka opštine i „Komunalca“, rečeno je danas novinarima, iako se i ranije govorilo o tome da je neophodno ovaj prostor obezbediti. Ne zna se kada će i kako bečejski Goranski park biti nadgledan, ali je sigurno da će jedno vreme noću biti u mraku.

O slučaju novog oštećena javne rasvete je obaveštena i policija koja je obavila uviđaj. Iako su i prethodnih puta prijavljivali oštećena, nije poznato da li je u tim slučajevima bilo epiloga.

Javno preduzeće „Komunalac“ i ove godine uslužno plaća košenje trave i održavanje zelenih površina, u šta spada i Goranski park, u iznosu kao i prošle godine, oko 15 miliona dinara bez PDV.

3 KOMENTARA

  1. Na žalost bez video nadzora ništa! Zašto SatTrakt ne uradi nadzor preko kablovske?
    Kamere postaviti u Goranskom, na šetalištima i dečijim igralištima. Ko se ponaša normalno njemu neće smetati!

  2. Huligane strogo kazniti, ali i ranije se ukazivalo na katastrofalno loš kvalitet tih stubova i kandelabara. Pa stare bandere nemožeš srušiti ni kolima, a ove jednom rukom!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име