Filmske projekcije retko kad ne napune salu bečejskog pozorišta. Kada se prikazuju uradci sa specijalnim efektima i „tri de“ tehnologijom, gotovo uvek se traži karta više.

Zbog velikog interesovanja, „Montevideo – Vidimo se“ biće prikazivan ukupno šest puta u dva dana, i to u subotu i nedelju (1. i 2. februar), od 14, 17 i 20 časova. Prema rečima direktora Gradskog pozorišta Bečej Zdravka Petrovića tendencija je da se prikazuju sva ona ostvarenja koja su zabavna i popularna, te žitelji najveće potiske opštine ne moraju da idu u veće gradova kako bi uživali u čarima gledanja filma na platna.

– Ne možemo mnogo da utičemo na to koje filmove ćemo prikazivati, jer to zavisi od distributera. Ipak, trudimo se da pratimo ono što je popularno, a na repertoarima je velikih bioskopa u Beogradu i Novom Sadu. Ideja je da se uskoro prikazuju i ona ostvarenja sa više umetničkog izražaja, što ne znači da oni što smo prethodno prikazivali nemaju tu notu, objašnjava Petrović. On je najavio da će se sa besplatnim projekcijama filmova ponovo početi u martu.

Šalteri pozorišta zbog „Montevideo“ rade duže

Ulaznice se za film Dragana Bjelogrlića, po ceni od 300 dinara, mogu kupiti sutra (31. januara) od 8 do 17, a u subotu i nedelju od 13 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име