U četvrtak u Ruskom Selu na teritoriji grada Kikinda u nesrećnom slučaju kuća porodice Nemet je skoro potpuno izgorela. Kuća je postala neuslovna za život, a porodica je ostala bez ičega. Materijalna šteta je ogromna.

-Članovi porodice nisu povređeni, ali je njihov sin u bolnici zbog šoka koji je doživeo. Bračni par trenutno živi kod rodbine, ali to nije dugoročno rešenje, jer je njihova želja renoviranje kuće, kaže za portal MojBečej naša sugrađanka koja radi sa članovima porodice Nemet i apeluje na ljude dobre volje da pomognu.

Do sada oni nisu dobili pomoć od mesne zajednice ili od lokalne samouprave, a kompanija gde su zaposleni je obezbedila neki vid pomoći.

-Nažalost, kuća je toliko oštećena da je potrebna potpuna obnova, međutim porodica Nemet nema finansijska sredstva za to, zato su se obratili za pomoć sugrađanima. Od prijatelja i poznanika su već dobili odeću i obuću, ali hrana i higijenska sredstva bi dobro došla, navodi naša sugrađanka i dodaje da su u pitanju vredni i pošteni ljudi.

Pored toga, za rekonstrukciju njihovog doma im je potreban građevinski materijal, kao i bela tehnika, nameštaj i drugi kućni aparati.

Oni koji žele da im pomognu svoje donacije mogu uplatiti na račun Endrea Nemeta na sledeći broj: 325930070583948082.

Više informacija se može dobiti na 061/275-63-18. U ime porodice, zahvaljujemo Vam se za svu nesebičnu pomoć.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име