Učenici i nastavnici Ekonomsko – trgovinske škole Bečej će od ove školske godine boraviti u renoviranim učionicama u dvorištu škole, u kojima je povećana i energetska efikasnost.

Nakon ovih radova, za šta projekat postoji već 15 godina, a radovi su završeni uoči početka predstojeće nastavne godine, na redu će biti i dvorište škole, jer je novac za uređenje obezbeđen kod pokrajinske vlade.

Pet škola je ove godine dobilo podršku zahvaljući lokalnoj samoupravi, a opština će i u narednom budžetu opredeliti novac za slične namene.

Ekonomsko – trgovinsku školu je danas posetio i Vuk Radojević, aktuelni sekretar u Vladi Vojvodine, koji je za vreme konkurisanja za pomenute radove, bio na funkciji predsednika opštine Bečej.

Đaci Ekonomsko – trgovinske škole će nastavu slušati u uređenim i modernim učionicama, dok kolektiv škole brine činjenica da je đaka svake godine sve manje.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име