Skupština opštine Bečej zasedala je danas 47. put, što je ujedno poslednji put pred predstojeće lokalne izbore u nedelju 2. juna, a verovatno i u ovom sazivu.

Odbornici su danas usvojili, između ostalog, Plan razvoja opštine Bečej za period 2024-2030. godine, Plan detaljne regulacije za izgradnju vetroelektrane Bečej 2 na teritoriji opštine Bečej, Plan detaljne ragulacije kružne raskrsnice za poboljšanje ukrsnog mesta državnog puta II A reda br. 102 (km 75+264) i državnog puta II A reda br. 114 (km 0+000) čvor RS 10206 u KO Bačko Gradište, Odluku o dodeli besplatnih udžbenika učenicima prvih razreda javnih osnovnih škola na teritoriji opštine Bečej za školsku 2024/2025. godinu i Odluku o uslovima za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć za neinvazivne prenatalne tesgove.

Danas je konstatovana i ostavka predsednika Nadzornog odbora u Javnom preduzeću Toplana Bečej.  U tom preduzeću formalno nema ni direktora jer je vršicu dužnosti istekao mandat. Isti je slučaj i u javnom preduzeću “Komunalac” Bečej. Ništa od ovog nije bilo tema u skupštini opštine Bečej, kao ni to kako će biti usvojen preko potrebni rebalans, dok se čeka nov saziv.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име