Veliki požar dogodio se danas popodne u Bačkom Gradištu u Školskoj ulici. Vatra se iz jednog domaćinstva proširila na druga dva i napravila štetu na mehanizaciji, čardaku i drugim poljoprivrednim objektima. U požaru su stradale i domaće životinje. Na licu mestu su i dalje vatrogasci koji već nekoliko sati pokušavaju da ugase požar.

Inače, prvo su pritekli u pomoć lokalni poljoprivrednici koji su dovezli cisterne sa vodom i pokušali da obuzdaju vatrenu stihiju. Prema rečima očevidaca vatrogasci su došli sat vremena nakon poziva.

U gašenju požara učestvovale su i vatrogasne ekipe iz susednih opština, a prema informacijama od vatrogasaca prve ekipe su bile na licu mesta za petnaestak minuta.

Prema nezvaničnim informacijama nema povređenih ljudi.

20.48 Nova informacija: Kako saznajemo u požaru ima povređenih, u pitanju su opekotine kod osoba koje su pokušale da ugase požar.

3 KOMENTARA

  1. Vatrogasci su dosli 20-tak minuta nakon poziva, ni teoretski nisu mogli pre, dali su sve od sebe, pozrtvovano obavili svoj posao i spasli koliko god su mogli vise, a najvrednije, spasli su kucu. Hvala im do neba. Od srca im zelim da sto manje, a kad bi moglo nikad da nemaju posla. Veliki pozdrav i velika zahvalnost, VELIKIM LJUDIMA……

  2. Gradište, Petrovo selo, Radičević i ostala manja mesta trebaju da imaju svoj kamion za gašenje požara zlu netrebalo i dobrovoljno vatrogaso društvo, odnosno meštane obučene za gašenje požara. Da je cisterna umesto za 20 minuta stigla za 5 ili 10 minuta šteta bi bila sigurno manja. Novac se razbacuje na razne gluposti, a ukidaju se ambulante, policijske kancelarije, vatrogasne službe, pošte, banke u manjim mestima. Sve naopačke…

    • al se zato birokratija, razne agencije, komisije samo množe. U Beogradu, Novom Sadu, Bečeju gomila džabalebaroša prima platu iz budžeta a ne radi ništa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име