Poziv za učešće na seminaru za predstavnike organizacija građanskog društva iz Republike Srbije. 

Toplički centar za demokratiju i ljudska prava, u saradnji sa Užičkim centrom za ljudska prava i demokratiju, organizuje obuku za predstavnike organizacija građanskog društva koje su angažovane u oblasti javnih nabavki i borbe protiv korupcije.

Obuka je deo projekta „Ka efikasnom i održivom sistemu građanskog nadzora javnih nabavki“, čiju realizaciju podržava Fondacija za otvoreno društvo.

Program obuke namenjen je predstavnicima organizacija građanskog društva koje imaju iskustva u oblasti javnih nabavki i borbe protiv korupcije i koje su zainteresovane da, u skladu sa članom 28. Zakona o javnim nabavkama i Pravilnikom o građanskom nadzorniku, učestvuju u postupcima javnih nabavki kao građanski nadzornici.

Seminar će biti održan od 25. do 28. jula 2013. godine na Mećavniku i okupiće 20 učesnika. Troškovi prevoza, smeštaja i ishrane učesnika u potpunosti su pokriveni od strane organizatora.

Svi zainteresovani za učešće na seminaru mogu se prijaviti tako što će popunjen prijavni formular dostaviti na elektronsku adresu office@topcentar.org.rs ili na faks 027/324493, do 15. jula 2013. godine.

Izabrani kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa do 17. jula 2013. godine. 

PRIJAVNI FORMULAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име