Arhivska fotografija
Arhivska fotografija

Na dnevnom redu 17. po redu sednice Skupštine opštine Bečej, u utorak 25. april, nalaze se mahom izveštaji za prethodnu i programi rada za aktuelnu godinu institucija, kao dva pravilnika u vezi sa sportom, ali i otuđenje parcele na kojoj treba da se realizuje nova privredna investicija.

Lokalni odbornici odlučivaće o: Programu rada sa finansijskim planom Istorijskog arhiva u Senti za 2017. godinu, Izveštaju o radu Gradskog muzeja Bečej za 2016. godinu, Izveštaju o radu Gradskog pozorišta Bečej za 2016. godinu, Planu i programu rada sa finansijskim planom Gradskog pozorišta bečej za 2017. godinu, Izveštaju o radu Centra za socijalni rad Bečej za 2016. godinu,  Planu rada sa finansijskim planom Centra za socijalni rad Bečej za 2017. godinu, Finansijskom izveštaju i davanju saglasnosti na odluku upravnog odbora o raspoređivanju suficita Predškolske ustanove „Labud Pejović“ Bečej za 2016. godinu, Pravilniku o odobravanju i finansiranju programa kojima se ostsaruju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u opštini Bečej, Pravilniku o kategorizaciji sportskih organizacija u opštini Bečej, potom o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Bečej, parcele broj 23748/5 K.O. Bečej, a konstatovaće i prestanak funkcije člana Komisije za planove opštine Bečej.

Što se parcele u Industrujskoj zoni tiče, čija je vrednost 7.164.000 dinara, ponuđači planiraju da njoj naprave pogon za proizvodnju električne energije od obnovljivih izvora energije, dok je planirano da zaposle 20 radnika, navodi se u materijalu za skupštinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име