Poslednja ovogodišnja sednica Skupštine opštine Bečej, 20. po redu u ovom sazivu, zakazana je za 30. decembar u 10 sati u velikoj sali Skupštine opštine Bečej.

Na dnevnom redu su programi poslovanja javnih preduzeća za 2022. godinu, posebni programi korišćenja sredstava iz budžeta opštine i izveštaji o radu i poslovanju za 2020. godinu. Odbornici će, pored toga, glasati i o odlukama nadzornih odbora javnih preduzeća o načinu pokrića gubitka po redovnom finansijskom izveštaju za 2020. godinu.

Dnevni red:

 1. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja „Potisje – Bečej“ doo za komunalne usluge Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 2. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program sakupljanja i odvoženja kabastog otpada „Potisje – Bečeј” doo za komunalne usluge za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 3. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja JP „Toplana” Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 4. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Poseban program korišćenja sredstava iz budžeta opštine Bečej JP „Toplana” Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 5. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja JP „Komunalac” Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE
 6. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Poseban program korišćenja sredstava iz budžeta opštine Bečej JP „Komunalac” Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 7. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja JP „Vodokanal” Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 8. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Poseban program o korišćenju sredstava iz budžeta opštine Bečej JP „Vodokanal” Bečej za 2022. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 9. Donošenje Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu i poslovanju JP „Komunalac” Bečej za 2020. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 10. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na odluku nadzornog odbora Javnog preduzeća Komunalac Bečej o načinu pokrića gubitka po redovnom finansijskom izveštaju za 2020. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 11. Donošenje Rešenja o usvajanju Izveštaja o poslovanju sa godišnjim finansijskim izveštajem JP „Toplana” Bečej u 2020. godini. Materijal pogledajte OVDE.
 12. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na odluke nadzornog odbora Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej o načinu pokrića gubitka po redovnom finansijskom izveštaju za 2020. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 13. Donošenje Rešenja o usvajanju Izveštaja o stepenu realizacije Programa poslovanja JP „Vodokanal” Bečej za 2020. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 14. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na odluke nadzornog odbora Javnog preduzeća Vodokanal Bečej o načinu pokrića gubitka po redovnom finansijskom izveštaju za 2020. godinu. Materijal pogledajte OVDE.
 15. Donošenje Zaključka o davanju pozitivnog mišljenja za vršenje više funkcija. Materijal pogledajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име