Dragan Tošić iz Srpske napredne stranke izabran je danas (2. jul) na funkciju predsednika opštine Bečej. Za zamenicu predsednika opštine Bečej izabrana je Dalila Dujaković, takođe iz Srpske napredne stranke.

Tošić je za skupštinskom govornicom rekao da će lokalna vlast nastaviti da radi na istim planovima koji su započeti, ali i da realizuje investicije istim intenzitetom kao i ranije.

Pored toga, danas su na sednici skupštine opštine Bečej, ponovo, izabrani i članovi Opštinskog veća opštine Bečej. To su: Anđelko Mišković, Dragan Kovačev, Svetlana Vuletić, Đuro Kričković, Miomir Jelenić, Dejan Terzić Čaba Štefaniga, Igor Kiš i Karolina Smieško.

Prema rečima predsednika opštine, resori će novim lokalnim ministrima biti dodeljeni sledeće sedmice.

Sada već bivši predsednik najveće potiske opštine Vuk Radojević, aktuelni sekretar u vladi Vojvodine zadužen za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, u svojevrsnoj primopredaji funkcije predsednika opštine, obratio se lokalnom parlamentu.

Inače, kako su kazali novinarima, i Radojević i Tošić, aktuelni sekretar za poljoprivredu, ostaće u određenom svojstvu u opštini Bečej, a po tom pitanju, zatražio je i povraćaj svog odborničkog mandata (bez kog je ostao kada je izabran za predsednika opštine Bečej).

1 KOMENTAR

  1. Ja na ovom video snimku ne vidim ni jednog rođenog bečejca osim dođoša. E moji bečejci ko vas vodi…Tražili ste gledajte i uživajte mazohisti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име