– Odlučili smo da za kraj pozorišne sezone pozovemo Srpsko narodno pozorište iz Novog Sada, koje je jedno od najvažnijih pozorišnih institucija u Srbiji i regionu, navodi za Gradski portal Moj Bečej Zdravko Petrović, direktor Gradskog pozorišta Bečej.

Od septembra do juna Bečejci su imali priliku da vide tridesetak profesionalnih dramskih dela za odrasle i decu, a komedija „Presrećni ljudi” je prava poslastica za finiš sezone, tvrdi Petrović.

– Drago nam je što je SNP posle više od deset godina ponovo u Bečeju. Pozivamo naše sugrađane da sutra (14. juna) napune salu Gradskog pozorišta, kazao je direktor Gradskog pozorišta Zdravko Petrović.

U predstavi „Presrećni ljudi” igraju Milovan Filipović, Sonja Damjanović, Nebojša Savić, Sanja Mikitišin, Miroslav Fabri i Lidija Stevanović, dok je režija i koncepcija dela pod palicom Predraga Štrpca.

Početak je u 20 sati, a ulaznica košta 250 dinara.

Pred letnju pauzu koja predstoji na sceni „Radoslav Zlatan Dorić”, za utorak 18. jun zakazana je diplomska predstava studenata glume sa novosadske Akademije umetnosti. Ulaz je besplatan

– Predstava studenata Akademije je poslednje što ćemo raditi do septembra. Biće dešavanja tokom leta, u planu je i Kulturno leto, ali tek u drugoj polovini avgusta, ali o detaljima ćemo naknadno obavestiti Bečejce, naveo je Petrović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име