U Turističko – informativnom centru u Novom Bečeju predstavljena je maketa budućeg turističkog kampa pored Tise. Kamp je najveći i najekskluzivniji u Srbiji, kažu iz lokalne samouprave.

Projekat je rađen po uzoru na velike evropske kampove, gde se kamp turizam uveliko i uspešno primenjuje. Zamišljen je kao kombinacija više sadržaja i oblika smeštajnih jedinica sa kamp prikolicama, bungalovima, modernim i tradicionalnim šatorima. Posetiocima će na raspolaganju biti i sportski tereni, mini golf tereni, adrenalin park, multifunkcionalna bina, sanitarni čvorovi, recepcija, roštilji, kao i malo izletište.
Na predstavljanju ovog značajnog turističkog infrastrkturnog projekta Nemanja Vasković, direktor Turistčke organizacije opštine Novi Bečej je istakao da je planirano da izgradnja počne do kraja meseca.

– Obezbedili smo deo sredstava za prvu fazu. Ministarstvo nas je podržalo u drugoj fazi. Trenutno pregovaramo sa slovenačkom firmom „Adria“, koja treba da nam bude partner. Ukupna investicija je dva miliona evra, od kojih je jedan milion naša investicija, dok bi drugi miliona obezbedila „Adria“. Kad se sve kockice slože, ovaj projekat bi mogao već sledeće godine, početkom sezone ugledati svetlost dana i početi sa primanjem prvih gostiju, rekao je Vasković.

Eno koje interesuje kako će izgledati turistički kamp, mogu pogledati maketu radnim danima od 9 do 17 sati u Turističko – informativnom centru u Novom Bečeju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име