Predstava „Od raja do beznjenice“ igraće se u Bečeju u svečanoj sali Skupštine opštine u ponedeljak 25. januara, i to nedugo posle premijera, jer je ovo izvođenje humanitarnog karaktera. Naime, sav prihod od ulaznica ići će za potrebe lečenja bečejske dece, navode organizatori.

– Lenka Dunđerski je bila devojka „mekog srca“ i kad god je i kome god je bila potrebna pomoć ona je bila tu, spremna da pomogne, da se angažuje, da pozove druge ljude i pomognu koliko mogu. Sledeći njenu narav i mi smo odlučili da, uz pomoć ljudi dobre volje, igramo predstavu u humanitarne svrhe, navodi Zoran Subotički iz produkcije. Predstava počinje u 19 sati, ulaznica je 400 dinara i može se kupiti ili rezervisati u Gradskom pozorištu Bečej (kontakt telefon 021/ 6915 – 336).

Podsetimo, u cilju očuvanja i promocije duhovne, kulturne, graditeljske i ekonomske baštine, koju su ostavili iza sebe i čiji tragovi postoje, u Bečeju je pokrenut projekat „Čudesni svet Dunđerskih“ sa željom da šira javnost, domaća i strana, upozna veličinu i značaj porodice Dunđerski i svih značajnih ličnosti sa kojima su oni bili u vezi. Predstava „Od raja do bezjenice“ nastala je u koprodukcija novosadske NVO Lidernet, Gradskog pozorišta Bečej i Turističke organizacije opštine Bečej, samo je deo projekta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име