Naknada štete, otkaz ugovora o radu, radni sporovi i inspekcija, teme se o kojima se juče u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika Bečej razgovaralo. Na pitanja i nedoumice iz radnog prava odgovarao je advokat sa iskustvom iz te oblasti, Dejan Pejović.

Organizator najavljuje još ovakvih sastanaka, a sve u cilju informisanja o aktuelnim propisima i razmene iskustava o pitanjima koja se tiču poslovanja preduzetnika.

-Preduzetnici su veoma zauzeti svojim poslovnim obavezama i nemaju mnogo vremena i načina da se upute u teme koje su, poput ove, bitne za njihov rad. Da bi se iz prve ruke informisali, mi smo zbog toga organizovali ovaj skup, rekao je Goran Relić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Bečej.

 Preduzetnici u opštini Bečej imaju priliku da, osim više predavanja o radnom pravu koriste mogućnost pravnog i knjigovodstvenog savetovanja, a u narednim mesecima biće organizovano i predavanje na temu mirnog rešavanja sporova, za čim, kako su nam rekli, ima potrebe.

U Opštem udruženju preduzetnika u Bečeju danas je aktivno oko 60 članova koji dolaze iz različitih delatnosti. Radi se o udruženju koje je naslednik udruženja zanatlija i jedno je od najstarijih na teritoriji opštine Bečej.

Više u TV prilogu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име