Uzbudljivo i magično veče čeka gledaoce 13. aprila u 20 časova, u Domu kulture u Radičeviću, jer Dramski studio „Feniks 95“ donosi premijeru svoje nove dečije predstave pod nazivom „Začarana princeza“. Ovaj jedinstveni spektakl je plod maštovitog pera Tode Nikoletića, dok je za njegovu izuzetnu realizaciju zaslužan reditelj Dragan Gavrić.

Glumački ansambl koji nas vodi kroz čarobni svet ove predstave čine: Gordana Mučalov, Tatjana Šarkan, Tatjana Kuzmanović, Mija Stupar, Anastasija Rosić, Darko Japundžić, Bojan Japundžić i David Vukašinović. Njihovo izvođenje će nas nesumnjivo odvesti na nezaboravno putovanje puno smeha, zabave i pouka.

Uz njih će biti sufler Lea Hadnađev, koji će im pružiti podršku i osigurati da svaki trenutak na sceni bude savršen. Audiovizualne čarolije koje upotpunjuju doživljaj stvaraju Aleksandar Bastajić, Darko Blažević i Dejan Đakov, dok tehničku podršku obezbeđuju Milan Šarkan, Radovan Sili i Ognjen Vojinović.

Za vizuelni doživljaj scenografije zaslužna je talentovana Željana Dragić, dok kostime potpisuje Branka Pesović. Ljiljana Gavrić i Soka Ignjić brinu o šminki, dodajući svakom liku poseban pečat i čaroliju.

-Očekujemo da će premijera biti spektakularna i da će publika uživati u svakom momentu ove izuzetne predstave koja je rezultat truda, talenta i predanog rada svih učesnika, kažu iz dramskog studija.

U ovoj predstavi, publika će biti uvučena u čaroban svet gde se odvija borba između dobra i zla. Zla veštica Babarogana je sazdana od mraka i zavere, te je u svojoj zlobi začarala malu princezu čim je stala u kolevku. Međutim, kako priča odmiče, gledaoci će svedočiti susretu male princeze sa lepim princem, koji uz pomoć moćnog čarobnjaka Gaje uspeva da probudi princezu iz sna i skine sa nje veštičinu kletvu. Ali, nije borba završena samo probuđenjem princeze. Kada se princeza konačno probudi, suočava se sa zlim vešticama Babaroganom i njenom sestrom Poganom. Na kraju, posle ispunjenih izazova i prepreka, publika će svedočiti ljubavi princeze i princa, koja će biti puna radosti i sreće. Predstava će se završiti sa osmehom na licima i osećajem da je dobro trijumfovalo nad zlom, ostavljajući gledaoce inspirisanim i srećnim.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име