Posle završetka poslednje utakmice, igrači Koname su bili zadovoljniji | Foto: Vlastimir Jankov
Posle završetka poslednje utakmice, igrači Koname su bili zadovoljniji | Foto: Vlastimir Jankov

Debi lanjskog pobednika bečejskog turnira, temerinske ekipe Pet prijatelja, nije bio uspešan. Iznenadio ih je srbobranski Medison rezultatom 7:3. Igrali su Temerinci sinoć dve utakmice i u drugoj su pobedili Bečejprevoz rezultatom 4:2.

Dva puta je sinoć odmerila snagu i bečejska ekipa Konama, ali je ona oba puta bila uspešna. No pođimo redom.

Sinoć je odigrano ukupno sedam utakmica. U prve dve su igrali veterani. Gradina Eurokomerc iz Temerina pobedila je rezultatom 7:3 bačkogradištanski Servis Kudrić. Dragan Mandić je sam postigao isto golova kao Bačkogradištanci, a vidan doprinos pobedi dao je i Nebojša Tomić sa dva postignuta gola. U drugoj utakmici veteranske kategorije bečejska Fortuna Sukur Metal deklasirala je rezultatom 8:0 petrovoselski sastav imena Taksi Bel Eurosvit. Dejan Ivanišević bio je četvorostruki, Dalibor Novčić trostruki, a strelac  preostalog gola bio je Budimir Bašić.

Seniorski program otvoren je utakmicom između Čajkinih asova i Disko bara iz Vrbasa. Bečejci su slavili ubedljivim rezultatom 6:2. Najefikasniji igrač utakmice bio je Slavoljub Dabižljević sa tri postignuta gola, preostala tri su postigli Šandor Mihalec, Ervin Rigo i Nikola Ćulum, a strelci za Vrbašane bila su braća, Denis i Saša, Balango. Srbobranski Medison je iznenadio finalistu tek završenog Dnevnikovog turnira u Novom Sadu, temerinsku ekipu Pet prijatelja. Ivan Filipović je postigao tri, Nemanja Perendić 2, a Miladin Srdanov i Slobodan Trivić po jedan gol za pobednike, dok su strelci za poražene bili Mihajlo Kozomora, Lazar Letić i golman Nemanja Jorgić.

Konama je u prvoj sinoćnoj utakmici savladala Potisje iz Radičevića rezultatom 5:4. Marko Džogović je sa dva gola i igrom dao puni doprinos pobedi. Preostale golove za pobednike postigli su Čedomir Grbić, Aleksandar Ikić i Đorđe Celini, a golove za ekipu Potisja postigli su Strahinja Banović, Mihajlo Nikodinović i Đuro Ćuk (2). Potom su „prijatelji“ pobedili sa 4:2 Bečejprevoz. Nemanja Đorđević je bio dvostruki strelac, Lazar Letić i Mirko Tegetlija su postigli po jedan gol, a strelci za Bečejprevoz bili su Igor Kudrić i Albert Lekai. Najzad, Konama je sinoć zabeležila pobedu od 3:2 i protiv ekipe DK Group. Sada je Sabolč Sel bio dvostruki strelac za Konamu, a Marko Džogović je postigao treći gol, dok je dvostruki strelac za poraženu ekipu bio Dario Krdžević.

Posle pet dana turnira i odigranih ukupno 27 utakmica postignuto je 226 golova. Veterani su na svojih sedam utakmica postigli 75 golova, a seniori su na 20 utakmica 151 put zatresli mrežu rivala.

Večerašnji program ima osam utakmica, od kojih tri u veteranskoj i pet u seniorskoj konkurenciji. Prva utakmica igra se u 16.20 sati i sastaju se Fortuna Sukur Metal i Higija, od 17 sati igraju Bife Tea iKonama, a od 17.45 Veterani iz Ade i Servis Kudrić iz Bačkog Gradišta.

Seniorski program otvaraju u 18.30 Bife Tea i Disko bar iz Vrbasa, potom igraju srbobranski Medison i Debeli zmaj (19.15), pa Autofleks Knot i Stejdž Blažin (20 sati), onda Čajkini asovi i Rozenborg iz Bačkog Jarka (20,45) i na kraju Stejdž Blažin i Nadalj (21.30).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име