Bečejsko udruženje mladih organizuje niz aktivnosti sa ciljem da motiviše mlade da kvalitetno ulože svoje slobodno vreme i pokrenu promene u bečejskoj opštini.

Na ovim sesijama će se pre svega pričati o aktuelnim temama za mlade u opštini Bečej, a učesnici će ovom prilikom imati šansu da osmisle i realizuju zanimljive aktivnosti.

Prijava je otvorena za sve mlade uzrasta između 13 i 19 godina sa teritorije opštine Bečej koji žele da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme. Sesije i aktivnosti realizovaće se na niz tema koje se tiču mladih, kao što su zdravi stilovi života, ekologija, bezbednost, kvalitetno slobodno vreme mladih, i sl.

Projekat počinje sredinom aprila, a završava se prve polovine juna. Tokom ovog projekta, učesnici će imati šansu da slušaju zanimljive radionice, posete razna mesta u gradu i organizuju aktivnosti u opštini Bečej.

Broj mesta je ograničen, zato pozivamo mlade da što pre popune formular za prijavu, najkasnije do 20. aprila. Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla [email protected] ili pozivom na broj telefona 061/1615-002.

Program se organizuje u okviru projekta „Budi akTIvan/na!”, koji se realizuje uz finansijsku podršku Omladinskog saveza udruženja „Novi Sad omladinska prestonica Evrope – OPENS”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име