Zamenica predsednika opštine Bečej Svetlana Vuletić sa direktorima i učenicima generacije srednjih škola
Zamenica predsednika opštine Bečej Svetlana Vuletić sa direktorima i učenicima generacije srednjih škola

Tradicionalni prijem za uspešne srednjoškolce održan je u svečanoj sali Gradske kuće Bečej.

Činjenica da je sala bila puna talentovane dece, koja su u tek završenoj školskoj godini beležila uspehe u nastavnom programu i vannastavnim aktivnostima, pa ne čudi da je zamenica predsednika opštine Svetlana Vuletić sa direktorima škola, Miodragom Basarićem (Gimnazija), Tijanom Grujić (Tehnička škola) i Gordanom Kovačev (Ekonomsko – trgovinska škola), uručila, gotovo, sedamdesetak prigodnih nagrada.

Zajednički snimak nagrađenih bečejskih srednjoškolaca
Zajednički snimak nagrađenih bečejskih srednjoškolaca

-Završili ste jednu fazu obrazovanja, mnogi će nastaviti i verujem biti uspešni na fakultetima koje izaberete ili poslu koji vas čeka, odnosno da ćete sa uspehom koračati kroz život koji je pred vama. Đacima generacije tradicionalno pripadaju posebne nagrade u vidu laptopa, koji  će im olakšati u daljem obrazovnom procesu, rekla je, između ostalog, Svetlana Vuletić.

Puna sala talentovane dece
Puna sala talentovane dece

A đaci generacije su gimnazijalka Kristina Pap, Jovan Ivković iz Ekonomsko-trgovinske škole, Miloš Milić iz Tehničke škole i Rudolf Varga iz SOŠO „Bratstvo“. Pored pomenutih učenika generacije, prestižnim epitetom „vukovac“ ove godine je nagređeno još 13 učenika: Nataša Vasović, Uroš Kovačev, Marijana Simić i Viola Šarvari iz Gimnazije, Nikola Milovac, Danijela Mirosavljev i Milica Panić iz Ekonomsko – trgovinske škole, odnosno Jelena Đukić, Ljubica Ikodinović, Jovana Saveljev, Miomir Savkov, Bogdan Cvetanovski Pašalić i Oršolja Hajnal iz Tehničke škole.

Performans „Učenica mora biti zdrava...“
Performans „Učenica mora biti zdrava…“

Svečani ispraćaj bečejskih maturanata oplemenjen je svojevrsnim performansom ekonomaca „učenica mora biti zdrava, bi-ti, bi-ti… zdrava“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име