Žene su najpodložnije ozbiljnoj pojavi celulita nakon četrdesete godine, a upravo jedan od najboljih načina da „kažete zbogom“ celulitu jeste anticelulit tretman koji vas čeka u ambulanti PoloMed.

Terapija udarnim talasima trenutno jeste jedan od najpopularnijih anticelulit tretmana u svetu, a ona se odnosi na energetske, akustične talase koji stvaraju vibracije koje pozitivno utiču na osnovno vezivno tkivo, ćelije i na kraju na samu kožu.

Kod uznapredovalog stadijuma celulita dolazi do zadržavanja metaboličkih produkata i velikih molekula proteina u tkivu, što dovodi do zadebljanja vezivnog tkiva i stvaranja fibroze. Snaga akustičnih talasa podstiče prirodnu sposobnost organizma za regeneraciju tako što povećava krvni protok u svim nivoima tkiva, uključujući i vezivno tkivo.

Cirkulacija biva značajno poboljšana, stimulisana je proizvodnja kolagena, što dovodi do povećanja elastičnosti kože i dugoročnog poboljšanja u teksturi kože. Ovaj proces traje i do tri meseca nakon završene serije tretmana! Ubrzava limfni protok i dovodi do izbacivanja nakupljene tečnosti.

foto: Polomed | fb

Povećava propustljivost ćelijske membrane i poboljšava razmenu materija u ćelijama. Metabolizam se ubrzava, a slobodne masne kiseline i glicerol se otpuštaju iz ćelija, dovodeći do pražnjenja depoa masti. Takođe, stimuliše se stvaranje novih mišićnih vlakana i dolazi do jačanja mišića.

Preporučuje se za: razgradnju celulita, smanjenje obima i oblikovanje tela, limfna drenaža, zatezanje kože, tretiranje strija, učvršćivanje vezivnog tkiva i mišića, relaksacija napetih mišića i eliminacija bola razbijanjem čvorića, naročito u vratnoj i međulopatičnoj regiji, kao posledica dugog boravka u nepravilnom sedećem položaju i naravno stresa.

Uz terapiju udarnim talasom za anticelulit moguće je kombinovati anticelulit tretman zajedno sa vežbama kako bi se upotpunio efekat gubitka celulita. Sa kombinacijom tretmana i vežbi postiže se veći efekat kod gubitka celulita i veće elastičnosti kože čime se ostvaruje dugoročniji rezultat.

Za dodatne informacije o tretmanu, ali i za zakazivanje termina pozovite broj 021/69 10 288 ili 063/87 83 969, ili nas posetite na adresi Braće Tica 23/a. Zakažite svoj termin već sada!

Da vidite šta vas još čeka u ovoj ambulanti, kliknite OVDE i upoznajte se sa ponudom!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име