Ma (október 14-én) 19 órai kezdettel az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben vendégszerepel a topolyai Mara Amatőr Színház, amely a Paprikáscsirke, avagy Stex és New York című vígjátékot mutatja be a közönségnek.

A belépőjegy 200 dinárba kerül.

Október 20-án, pénteken 19 órai kezdettel a kultúrkörben Vallomásra küldöm… címmel lesz műsoron Velő Gabriella és vendégeinek magyar nóta- és operettműsora. Vendégek: Somogyi Erika, Bokor János, Madarász Katalin és Bányai Márton, kísér Kuti Róbert prímás és a budapesti HAKME cigányzenekar. A belépő 300 dinár, jegyek elővételben a kultúrkör irodájában válthatók munkanapokon 8 és 13 óra között, illetve a 69-10-556-os telefonon rendelhetők.

Október 21-én, szombaton 9-től 12 óráig a kultúrkör nagytermében gyerekholmik őszi-téli börzéje lesz.  Az új tulajdonosra váró használt dolgok (ruhák, cipők, babakocsik és egyebek) mellett egy kis játszósarok is várja majd a legkisebbeket. A részvétel ingyenes, asztalt a 062 59 33 66 számon lehet foglalni.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име