Programok és bababörze az óbecsei Petőfiben

0
103

Ma (október 14-én) 19 órai kezdettel az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben vendégszerepel a topolyai Mara Amatőr Színház, amely a Paprikáscsirke, avagy Stex és New York című vígjátékot mutatja be a közönségnek.

A belépőjegy 200 dinárba kerül.

Október 20-án, pénteken 19 órai kezdettel a kultúrkörben Vallomásra küldöm… címmel lesz műsoron Velő Gabriella és vendégeinek magyar nóta- és operettműsora. Vendégek: Somogyi Erika, Bokor János, Madarász Katalin és Bányai Márton, kísér Kuti Róbert prímás és a budapesti HAKME cigányzenekar. A belépő 300 dinár, jegyek elővételben a kultúrkör irodájában válthatók munkanapokon 8 és 13 óra között, illetve a 69-10-556-os telefonon rendelhetők.

Október 21-én, szombaton 9-től 12 óráig a kultúrkör nagytermében gyerekholmik őszi-téli börzéje lesz.  Az új tulajdonosra váró használt dolgok (ruhák, cipők, babakocsik és egyebek) mellett egy kis játszósarok is várja majd a legkisebbeket. A részvétel ingyenes, asztalt a 062 59 33 66 számon lehet foglalni.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.